Günahsız ölmeye vesile olacak beş tevhid

 GÜNAHSIZ ÖLMEYE VESİLE OLACAK BEŞ TEVHİD ZİKRİ,

Bir Gün İçinde Kim Bunu Okursa Yahut Bir Ayın İçinde Okursa, Okuduğu Gün Ölürse Veya Okuduğu Ayın İçinde Ölürse Günahları Affedilmiş Olarak Ölür. Günahsız Vefat Eder. (Hadisi Şerif, Nesâi )

🌹ANLAMI Hadis-i şerifte

🌹Sevgili Peygamberimiz Rasûlüllâh Sallallahu aleyhi ve sellem  Parmaklarıyla Beş (tevhid kelimesini ) Sayarak Şöyle Buyurmuştur,

“ Her kim : ‘Bir olan Allâh’tan başka hiçbir ilâh yoktur, Allâh her şeyden büyüktür. Bir olan Allâh’tan başka ilâh yoktur.

❤️Allâh’tan başka hiçbir ilâh yoktur, O’nun hiçbir ortağı yoktur. Allâh’tan başka hiçbir ilâh yoktur, mülk O’na aittir, hamd O’na mahsusdur.

❤️Allâh’tan başka hiçbir ilâh yoktur, Allâh’ın yardımı olmadan hiçbir günahtan dönüş ve hiçbir ibadete kuvvet yoktur’ 

🌹❤️Sevgili Peygamberimiz Rasûlullah ﷺ şöyle Buyurdu;

"Kim ki, Allahü Teala kendisinden razı olduğu halde Allah'a kavuşmak isterse, benim üzerime çok salat okusun Çünkü bir kimse günde 500 defa bana salat okursa, ebediyen fakirlik görmez, günahları affedilir, hataları silinir, sevinci devamlı olur, duası kabul olunur, umduklarına nail olur, düşmanına karşı kendisine yardım olunur, hayır işleme hususunda kendisine yardım olunur, cennette Peygamberine arkadaş olur.

[Şifa-üs-sudür]

🌹70 MELEĞİN SEVABINI YAZIP BİTİREMEDİĞİ SALAVAT-I ŞERİFE

Allâhümme yâ rabbe Muhammedin ve âli Muhammedin salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammedin veczi Muhammeden mâ hüve ehlüh,cezallahu anna muhammeden ma hüve ehlüh



Bu yayınları beğenebilirsiniz